Carboxy therapie

JE HUID VOORZIEN VAN ZUURSTOF !

Zuurstof behandeling  is een gezichtsbehandeling gericht op anti-aging. Deze behandeling zorgt voor meer zuurstof in de huid, wat resulteert in:
• een liftend effect,
• fijnere structuur van je poriën,
• vermindering van rimpels,
• vermindering van roodheid en onzuiverheden.

Hoe werkt  zuurstof behandeling?

O2 Zuurstof behandeling

De O2 LIFT behandeling bestaat uit een enzymatische peeling op basis van ananas en papaya, die de dode huidcellen verwijdert. Gevolgd door het unieke bruisende zuurstof masker, het zorgt direct voor een frissere, egalere teint en laat je huid stralen.

Naast de enzymatische peeling bevat deze behandeling ook een uniek zuurstof masker. Dit masker wordt als een gel aangebracht en verandert in een schuim zodra het in aanraking komt met je huid. Het masker transporteert zuurstof je huid in waardoor je cellen volledig worden voorzien van zuurstof, zodra je cellen vol zitten met zuurstof wordt dit omgezet in (ATP) energie. Door deze energie voorziening krijg je een uniek liftend resultaat en een frissere, egalere en stralendere huid.
“hoe meer CO2 in de huid wordt getransporteerd hoe dieper de hydratatie en anti-agiging effect”

DEZE GEZICHTSBEHANDELING HELPT TEGEN…

  • Een onzuivere huid.  Carboxy Therapie geeft je huid weer energie om pukkeltjes en onzuiverheden te helen. Daarnaast helpt het om littekens en striae te verminderen.
  • Een grove huid.  Als je last hebt van een grove huidstructuur met veel poriën is deze behandeling zeer geschikt om de huid te egaliseren.
  • Een grauwe huid. Deze huidbehandeling geeft je huid weer een gezonde glans.
  • Huidveroudering.  Het heeft een liftende werking van het gezicht en de hals. Ook vermindert het rimpels, vetwallen onder de ogen en pigmentvlekken. Doordat er zuurstof naar je huid wordt gebracht, worden de cellen ermee opgepompt. Het resultaat is een liftend effect.

Wanneer de cel veel zuurstof heeft opgenomen, wordt het omgezet in ATP. ATP is celenergie. Carboxy Therapie zorgt er dus ook voor dat de batterij van je huid weer wordt opgeladen.
RESULTAAT NA 1 BEHANDELING

Wil je er voor een feestelijk avondje stralend uit zien, dan is één behandeling voldoende voor een direct energiek en liftend effect. De maskers komen echter pas echt goed tot hun recht wanneer ze in kuurverband worden gebruikt.

KUUR: Zuurstof behandeling

Het aantal Carboxy Therapie behandelingen in een kuur is afhankelijk van de leeftijd en de energieachterstand van de huid. Wij zullen je na de huid diagnosebehandeling hierover zorgvuldig adviseren.

Prijs € 66,50

(alle behandelingen zijn inclusief wenkbrauwen harsen/epileren en nek en decolleté massage)

* Cupping bindweefsel massage gezicht €8,50