Hyperpigmentatie uit zich in een oneffen huidskleur. In het gezicht wordt dat beïnvloed door interne en externe factoren zoals bijvoorbeeld zonlicht, medicatie of verkeerde cosmetica gebruik. De grootste boosdoener is UV-straling.

Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals werkt met hoge kwaliteit producten met hoogwaardige actieve ingrediënten verkregen uit de biotechnologie en natuurlijke grondstoffen. Voor effectieve bleking van de huid. Werkt pigment remmend en zorgt voor een egale huidskleur.

Kenmerken van Hyperpigmented skin zijn:

  • Ongelijkmatige huidskleur
  • Doffe, vale teint
  • Gelige huidskleur

Nimue Core behandeling basis

Tijdsduur: 45/60minuten
Tarief: € 47,50

Een krachtige behandeling die door het gebruik van de Bio Active peeling, een combinatie van drie zuren glycol, melk en citroenzuur in staat is verbluffende resultaten te boeken. Tijdens deze behandeling dringen de werkstoffen diep de huid in waardoor de huid geneest en verbetert. Dit creëert een verfijnde huidstructuur en een gladde en stralende huid.

Nimue Bio-Lacto peel

Tijdsduur: 60 minuten
Tarief: € 69,50

Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om hyperpigmentatie en zonbeschadiging te behandelen. De huid verjongende peeling op basis van lipase en protease werken in synergie met actieve werkstoffen om de huid te verhelderen. De cocktail op basis van melkzuur, pyruvic acid en amandelzuur zorgen voor een verjongende werking en vernietigen pigmentophopingen. Deze gecontroleerde peeling behandelt alle pigmentproblemen zonder de huid overmatig te belasten. Het resultaat is een gladdere en fijnere huid met een egale huidskleur.

 

Nimue 7.5% TCA Treatment

Tijdsduur: 75 minuten
Tarief: € 68,00

Intensieve behandeling, bedoeld voor een door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. Het Bio-Active Complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.Deze peeling werkt dieper in op de huid waardoor er een laag als het ware afschilfert. Er volgt een versnelt proces van collageenaanmaak en jonge huidcellen. Een stralende, zachtere textuur en vermindering van pigment. Mooie behandeling na de zomer- en/of winterperiode. Kuur aanbevolen voor het gewenste resultaat. De huid komt in een betere conditie, de huidstructuur verbetert, poriën worden fijner en pigmentvlekken worden minder. Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties. Het aantal lagen dat aangebracht wordt is bepalend of de huid gaat schilferen. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn. Het is heel belangrijk om de huid na de TCA peeling goed te beschermen tegen UV-straling, ook in de wintermaanden. 

 

(deze behandelingen zijn inclusief massage en epileren/harsen van de wenkbrauwen)