Kenmerken van de Environmentally Damaged skin zijn:

  • Ruwheid en ongelijkmatige huidtextuur
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Elastose
  • Onregelmatige pigmentatie
  • Door de zon beschadigde huid
  • Gevoelige huid (roodheid)
  • Droge, vochtarme en vette huid
  • Dunne huid met verlies aan volume en elasticiteit
  • Verminderde reactie van het imuunsysteem
  • Een huid met een vertraagde genezing

 

Nimue Core behandeling basis

Tijdsduur: 45/60 minuten
Tarief: € 47,50

Een krachtige behandeling die door het gebruik van de Bio Active peeling, een combinatie van drie zuren glycol, melk en citroenzuur in staat is verbluffende resultaten te boeken. Tijdens deze behandeling dringen de werkstoffen diep de huid in waardoor de huid geneest en verbetert. Dit creëert een verfijnde huidstructuur en een gladde en stralende huid.

Nimue gevorderde behandeling: advanced

Tijdsduur: 75 minuten
Tarief: € 59,00

Dit is een uitgebreide onderhoudsbehandeling. Het verwijdert de dode huidcellen, verbetert de huidstructuur en werkt anti-aging. In overleg wordt de behandeling op uw huidclassificatie afgestemd. 

Nimue boost behandeling: boost

Tijdsduur: 75 minuten
Tarief: € 65,00

Deze super boost verjongingsbehandeling verhoogt de elasticiteit, veerkracht en de souplesse van de huid. Het verfijnt en geeft een stralende huidstructuur. Het Bio-Active Complex in combinatie met de glycol peeling, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur (
Collageen boost verjonging)

 

Nimue actieve glycolzuurbehandeling: Active Glycol Treatment

Tijdsduur: 75 minuten
Tarief: € 59,00
Een actieve reinigingsbehandeling, bedoeld voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycol behandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid.( is de microdermabrasie maar dan in zuur vorm) Echt een aanrader voor een verjongingspeeling!


Nimue 7,5% TCA peeling

Tijdsduur: 75 minuten
Tarief: € 68,00

Deze peeling werkt dieper in op de huid waardoor er een laag als het ware afschilfert. Er volgt een versnelt proces van collageenaanmaak en jonge huidcellen. Een stralende, zachtere textuur en vermindering van pigment. Mooie behandeling na de zomer- en/of winterperiode. Kuur aanbevolen voor het gewenste resultaat. De huid komt in een betere conditie, de huidstructuur verbetert, poriën worden fijner en pigmentvlekken worden minder. Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties. Het aantal lagen dat aangebracht wordt is bepalend of de huid gaat schilferen. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn. Het is heel belangrijk om de huid na de TCA peeling goed te beschermen tegen UV-straling, ook in de wintermaanden. 


(Deze behandelingen zijn allemaal inclusief massage en epileren/harsen van de wenkbrauwen)