Nimue

Wanneer je kiest voor een huidverbeterende behandeling van Nimue krijgt je eerst een kennismakingsgesprek en huidanalyse. Hierin wordt aan de hand van jouw wensen en huidtype een individueel behandelplan opgesteld. Bij de eerste behandeling gaan we eerst je huid in balans brengen. Bij een huidprobleem is de huid meestal uit balans. Daarna wordt besproken welke intensieve behandeling met actieve ingrediënten de huid nodig heeft en welke behandeling als volgende gepland zal gaan worden.
Met een goede samenwerking tussen onze behandelingen en producten voor thuis gebruik krijg je het beste en mooiste resultaat: een gestimuleerde, geactiveerde en een structureel verbeterde huid!

Huidproblemen

  • Acne
  • Hyperpigmentatie
  • hypergevoelige huid
  • Chronische roodheid
  • Anti- ageing
  • Huidverjonging
  • Huidverslapping
  • Hals-oog contour versteviging

Nimue Core behandeling basis

Tijdsduur: 45 minuten
Tarief: € 43,00 

Een zeer reinigende behandeling voor elk huidtype met een speciale enzympeeling en bio-active complex.

Nimue onderhouds behandeling: maintenance

Tijdsduur: 60 minuten
Tarief: € 59,50

Een actieve onderhoudsbehandeling. Dit is een zachte maar actieve behandeling met superieur resultaat. Verfijnt en geeft een stralende huidstructuur. Het verhoogt de elasticiteit en veerkracht. In overleg met uw specialist wordt de behandeling aangepast op uw huidclassificatie. 

Nimue gevorderde behandeling: advanced

Tijdsduur: 75 minuten
Tarief: € 72,50
 

Dit is een uitgebreide onderhoudsbehandeling. Het verwijdert de dode huidcellen, verbetert de huidstructuur en werkt anti-aging. In overleg wordt de behandeling op uw huidclassificatie afgestemd. 

Nimue boost behandeling: boost

Tijdsduur: 75 minuten
Tarief: € 79,50

Deze super boost verjongingsbehandeling verhoogt de elasticiteit, veerkracht en de souplesse van de huid. Het verfijnt en geeft een stralende huidstructuur. 

Nimue Penta Salaic Peel (acne)

Tijdsduur: 60 minuten
Tarief: € 79,50

Een actieve peeling die tevens kalmerend werkt. Brengt talgproductie in balans en verbeterd de huidtextuur. 

Nimue actieve glycolzuurbehandeling: Active Glycol Treatment

Tijdsduur: 75 minuten
Tarief: € 75,00

Een actieve huidverjongingsbehandeling die zorgvuldig zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen inclusief een diepe reiniging. Het resultaat is een stralende en jeugdige uitstraling. 

Nimue TCA Peeling: TCA (7,5%)

Tijdsduur: 60 minuten
Tarief: € 79,50

De TCA peeling 7,5% (trichloorazijnzuur) is een veilige intensieve peeling voor de problematische huid, die de huid in een korte tijd een gladdere uitstraling geeft. De TCA 7,5% peeling zorgt ervoor dat de huid wordt gestimuleerd om zich te herstellen en te vernieuwen. 

Nimue Bio-Lacto peel

Tijdsduur: 60 minuten
Tarief: € 79,50

Een intensieve peeling die de pigmentvlekken, sproeten en ouderdomsvlekken egaliseert en de huidstructuur verbeterd.